Гьобелс пасти да яде

s

s

В последните дни се наслушахме на какви ли не пропаганди около расисткия скандал, така че реалността вече няма никакво значение. Пропаганда и от англичани и от българи. Българските пропангадатори ще наричам „консерватори“, защото макар и расистки настроени, често симпатизиращи на нацизма, те културно се наричат „консерватори“. Нека разгледаме най-култовите пропаганди:

  1. Пропагандата на английските медии – всички българи сме расисти, а англичаните са света вода. Не се отразява, че във Великобритания също има бая расизъм, че много от феновете им дошли в София се включиха във всякакви „селски“ изцепки – пиянства и тем подобни.
  2. Нападки от „консерваторите“ към българите, които порицават тези фенове – били сме английски, масонски и не знам си какви тайни агенти, предатели на България. Тоест аз предавам България, ако не съм съгласен и критикувам най-грозните и срамни прояви на някакви хора, които по стечение на обстоятелствата са българи като мен. Е значи, трябва да одобрим и да се гордеем с абсолютно всеки убиец, крадец, престъпник, ако той е българин. Българин ли е, ние трябва само да ръкопляскаме, ако ще да се изсере на центъра на Лондон. Все пак е оставил българска следа.
  3. Тези расисти били някакъв супер супер изолиран случай. Ние всички сме супер толерантни и добри. Такива тези мога аз да разправям, защото наистина съм толерантен. Но около расисткия скандал те идват най-вече от хора, които са с отявлени расистки възгледи и никак не са толерантни. Не мога да разбера, защо тези „консерватори“ отявлено показват нетолерантност от години, но всеки път като ги обвинят директно, те започват да се въртат като недопечена палачинка. Е тва е от най-добрите представления „ала мистър Гьобелс“. А пребиванията на чернокожи хора в центъра на София, а убитото момче в Борисовата, защото приличало на гей, и още и още. Расизмът в България рядко се заклеймява, агитките масово са съставени от расисти, скинари, в България се провежда нацистки марш – наречен Луков, пак завоалиран в пропаганда – не ми било нацистки марш, а почест към български родолюбец. Е що не го направите марш на Евлоги и Христо Георгиеви, които оставиха милиони за университет в България, а почитате генерал със съмнителна пронацистка история.
  4. Нацисткият поздрав с вдигната ръка бил римски поздрав от Юлий Цезар. Маймунските звуци били звуци на глухонеми младежи….И един мармот завива шоколада в станиол. И това идва от точно тези „консерватори“, които се правят на дръж ми шапката. Нацисткият поздрав е римски салют на последователи на Гай Юлий, колкото полумесецът на турското знаме е символ на месечината от приказките, а не на исляма.

С две думи : всеки е хубаво да погледне лично себе си, а не само да хвърля кал. Англичаните били расисти, българите били расисти. Това да не е народна топка. Всеки човек си е сам за себе си. Има и българи, и англичани, които са некачествени. Както има и много качествени и от двата народа. А нормалните хора не ходим вече на мач, заради бомбички, расисти, скинари, пияни, дрогирани хора…